Looking For Anything Specific?

Nemetorszag Arviz / Schuld településen további 25 épület rogyadozik.

Nemetorszag Arviz / Schuld településen további 25 épület rogyadozik.. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze, és további 25 rogyadozik. Tömegével evakuálják a németeket, miután az árvíz komplett házakat mosott el. A südwestrundfunk (swr) regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze és további 25 rogyadozik. @ 274517589233170:274:travelo #traveloh írek #. Árvíz pusztít németországban — negyvenöten haltak meg.

Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel. A rendőrség szerint a helyzet átláthatatlan. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze, és további 25 rogyadozik. Nagyjából harminc ember hollétéről nem tudni. Károkat és közlekedési fennakadásokat okoz németország több térségében a hosszan tartó heves esőzés, amelyre másfél évtizede nem volt példa a deutschlandfunk országos közszolgálati rádió szerdai összeállítása szerint.

Road5muuyvkaym
Road5muuyvkaym from static.euronews.com
Brutális árvíz pusztít németországban, sokan meghaltak. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója. Károkat és közlekedési fennakadásokat okoz németország több térségében a hosszan tartó heves esőzés, amelyre másfél évtizede nem volt példa a deutschlandfunk országos közszolgálati rádió szerdai összeállítása szerint. Orbán viktor segítséget ajánlott németországnak. Az utcákon hömpölyög a víz, a lakóházak nem bírják a terhelést, a hirtelen zúduló víztől több. Nagyjából harminc ember hollétéről nem tudni az ország nyugati részén található schuld településen. Schuld településen további 25 épület rogyadozik. Más európai országokban, így hollandiában, belgiumban és svájcban is áradások voltak.

A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója.

Tömegével evakuálják a németeket, miután az árvíz komplett házakat mosott el. Az árvíznek halálos áldozatai is vannak, több tucat embert még keresnek. @ 274517589233170:274:travelo #traveloh írek #. Teljes falvakat sodor el az ár, péntek estére várják a legtöbb csapadékot. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze, és további 25 rogyadozik. Rengetegen eltűntek, közöttük azok az idős emberek, akik első félelmükben a pincébe futottak, hogy ott bújjanak el az árvíz láttán. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel. Az évszázad árvize pusztít németországban, már több mint százan meghaltak. Az utcákon hömpölyög a víz, a lakóházak nem bírják a terhelést, a hirtelen zúduló víztől több. Károkat és közlekedési fennakadásokat okoz németország több térségében a hosszan tartó heves esőzés, amelyre másfél évtizede nem volt példa a deutschlandfunk országos közszolgálati rádió szerdai összeállítása szerint. Heves esőzés sújtja németország több térségét. Más európai országokban, így hollandiában, belgiumban és svájcban is áradások voltak. A rendőrség szerint a helyzet átláthatatlan.

A rendőrség szerint a helyzet átláthatatlan. A kár nagyságát még felbecsülni sem lehet, mert nagy területek még víz alatt vannak. Az áradások leginkább a duna és az elba, illetve vízgyűjtő területeire terjedtek ki. A südwestrundfunk (swr) regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze és további 25 rogyadozik. Károkat és közlekedési fennakadásokat okoz németország több térségében a hosszan tartó heves esőzés, amelyre másfél évtizede nem volt példa a deutschlandfunk országos közszolgálati rádió szerdai összeállítása szerint.

Nepszava Arviz Pusztit Nemetorszagban Eltunt Egy Ember Fotok
Nepszava Arviz Pusztit Nemetorszagban Eltunt Egy Ember Fotok from nepszava.hu
Száz fölé emelkedett a németországi áradások halálos áldozatainak száma a hatóságok pénteki adatai szerint. @ 274517589233170:274:travelo #traveloh írek #. Tovább emelkedett a németországi áradások áldozatainak száma, a hatóságok csütörtök esti adatai szerint legalább 45 ember halt meg a természeti katasztrófában. Nagyjából harminc ember hollétéről nem tudni az ország nyugati részén található schuld településen. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. Árvíz pusztít németországban — negyvenöten haltak meg. Tovább emelkedett a németországot, belgiumot és hollandiát sújtó áradások halálos áldozatainak száma. Az alpok keleti területein kialakult nagy mennyiségű esőzéssel indult az áradás.

Egyelőre nem tudni, mekkora a kár, de biztos, hogy jelentős.

Heves esőzés sújtja németország több térségét. Az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze és további 25 rogyadozik. Károkat és közlekedési fennakadásokat okoz németország több térségében a hosszan tartó heves esőzés, amelyre másfél évtizede nem volt példa a deutschlandfunk országos közszolgálati rádió szerdai összeállítása szerint. Orbán viktor segítséget ajánlott németországnak. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze, és további 25 rogyadozik. Tovább emelkedett a németországi áradások áldozatainak száma, a hatóságok csütörtök esti adatai szerint legalább 45 ember halt meg a természeti katasztrófában. Heves esőzésekkel és árvizekkel küzdenek a németek. A kár nagyságát még felbecsülni sem lehet, mert nagy területek még víz alatt vannak. Az utcákon hömpölyög a víz, a lakóházak nem bírják a terhelést, a hirtelen zúduló víztől több. Több helyen életveszélyes állapotok alakultak ki, az árvíz több falut elzárt a külvilágtól. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója. Nem tud mást tenni az ember, mint sírni az egész ház megingott. Az ahr mentén máshol is életveszélyes állapotok alakultak ki, az árvíz több falut elzárt a külvilágtól.

Az áradások leginkább a duna és az elba, illetve vízgyűjtő területeire terjedtek ki. Orbán viktor segítséget ajánlott németországnak. Heves esőzés sújtja németország több térségét. Száz fölé emelkedett a németországi áradások halálos áldozatainak száma a hatóságok pénteki adatai szerint. Az évszázad árvize pusztít németországban, már több mint százan meghaltak.

Arvizek Bajororszagban Es Parizsban Bumm Sk
Arvizek Bajororszagban Es Parizsban Bumm Sk from www.bumm.sk
Az ahr mentén máshol is életveszélyes. Legalább ötvenen várják a segítséget házak tetején vesztegelve. Az utcákon hömpölyög a víz, a lakóházak nem bírják a terhelést, a hirtelen zúduló víztől több. A südwestrundfunk (swr) regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze és további 25 rogyadozik. Több mint száz halálos áldozata van már németországban az évszázad legnagyobb esőzése okozta áradásoknak, a mentési munkálatoknak köszönhetően azonban. Az évszázad árvize pusztít németországban, már több mint százan meghaltak. Az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze és további 25 rogyadozik. Károkat és közlekedési fennakadásokat okoz németország több térségében a hosszan tartó heves esőzés, amelyre másfél évtizede nem volt példa a deutschlandfunk országos közszolgálati rádió szerdai összeállítása szerint.

Nagyjából harminc ember hollétéről nem tudni az ország nyugati részén található schuld településen.

Az áradások leginkább a duna és az elba, illetve vízgyűjtő területeire terjedtek ki. Heves esőzés sújtja németország több térségét. A südwestrundfunk (swr) regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze és további 25 rogyadozik. Az ahr mentén máshol is életveszélyes. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. Az ahr mentén máshol is életveszélyes állapotok alakultak ki, az árvíz több falut elzárt a külvilágtól. Nagyjából harminc ember hollétéről nem tudni. Teljes falvakat sodor el az ár, péntek estére várják a legtöbb csapadékot. Nagyjából harminc ember hollétéről nem tudni az ország nyugati részén található schuld településen. Brutális árvíz pusztít németországban, sokan meghaltak. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek.iratkozzon fel csatornánkra: Schuld településen további 25 épület rogyadozik. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója.

Posting Komentar

0 Komentar